News Flash:

Ancheta la Ploiesti dupa ce o tanara care circula fara bilet de autobuz a fost incatusata de politistii locali

23 Iunie 2017
908 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Politia Prahova a demarat vineri o ancheta dupa ce, pe internet, a aparut un filmulet in care o tanara care circula fara bilet de autobuz a fost incatusata de politistii locali. Cercetarile se fac pentru o eventuala purtare abuziva, dar si pentru ultraj, fata lovind unul dintre agenti.
Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca politistii au deschis un dosar in se fac cercetari pentru o eventuala purtare abuziva a politistilor locali, dar si pentru ultraj, deoarece tanara, care are 19 ani, a lovit un agent, iar acesta a mers la medicul legist pentru expertiza Ancheta se desfasoara sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti.
Directorul Politiei Locale Ploiesti, Carmen Gheorghe, a declarat, la randul sau, ca incidentul s-a petrecut joi dupa-amiaza, iar fata a fost recalcitranta.
„Noi avem incheiat un protocol cu TCE (firma de transport local – n.r.). Controlorii ne-au chemat dupa ce au depistat o tanara care circula cu trolelul 202, fara bilet. A refuzat sa se legitimeze pentru a-i putea fi incheiat procesul verbal de amenda si atunci controlorii au chemat Politia locala, tanara fiind recalcitranta”, a declarat Gheorghe.
Sursa citata a mai precizat ca fata a devenit violenta la vederea politistilor locali si a lovit unul dintre agenti.
„Erau in troleu in momentul in care tanara l-a lovit de doi ori pe unul dintre cei doi politisti locali. Imediat dupa aceea, troleul a ajuns in statie si cand s-au deschis usile fata a fugit. Atunci a fost prinsa de colegii nostri si i-au fost puse catusele. Este, din punctul meu de vedere, Boureanu de Ploiesti. Acum este o ancheta in desfasurare”, a declarat directorul Politiei Locale Ploiesti.
Politistul local a mers, vineri, la Serviciul de Medicina Legala Ploiesti unde si-a facut o expertiza pentru eliberarea certificatului medico-legal, fiind lovit la picioare.
Amenda pe care ar fi trebuit sa o plateasca tanara pentru ca a circulat fara bilet este de 63 de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004797 (s)