News Flash:

ANCHETA la o scoala din Iasi, dupa ce o invatatoare a fost filmata cand BATEA elevii

4 Mai 2017
843 Vizualizari | 0 Comentarii
isj iasi
Reprezentantii Scolii „Alexandru Vlahuta” din Iasi au demarat, joi, o ancheta interna, dupa ce o invatatoare a fost filmata in timp ce agresa doi elevi in timpul orei de matematica. A fost anuntat si Inspectoratul Scolar Judetean, iar politistii s-au autosesizat in acest caz.
Directorul Scolii „Alexandru Vlahuta”, Mihaela Marin, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca a constituit o comisie de verificare, dupa ce a aflat de incident si a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean.
„Am aflat in aceasta dimineata de incident. Au venit pąrintii celor doi copii si mi-au aratat ceva pe telefon. Nu pot sa spun decat ca regret incidentul, eu am anuntat Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. Am consitutit o comisie de verificare. Aceasta comisie o sa verifice ce s-a intamplat. Nu vreau sa ma antepronunt pana la finalizarea anchetei. Copiii sunt veniti prin transfer de la alte unitati de invatamant din vecinatate. Doamna nu a dat nicio explicatie.(...) Imaginile sunt clare. Nu vreau sa ma pronunt, vreau sa respectam regulamentul", a declarat Mihaela Marin, directorul Scolii „Alexandru Vlahuta” din Iasi.
La scoala au fost prezente si mamele celor doi copii agresati de catre invatatoare, iar una dintre ele a declarat presei ca nu este prima data cand copilul ei vine acasa si spune ca a fost lovit, dar ca a crezut ca este vorba despre o palma sau ceva care sa ii corecteze comportamentul copilului si nicidecum o bataie in toata regula.
„A venit baiatul acasa, mi-a zis ca doamna i-a dat o palma, nu mi-a zis mai mult. L-am intrebat ce a facut, mi-a zis ca a cerut unui coleg o rezerva de stilou pentru ca nu le gasea pe ale lui. Nu am stiut ca a fost asa de batut”, a spus una dintre mame.
Tototdata, aceasta se gandeste sa ceara transferul de la scoala, dupa ce a vazut imaginile in care copilul ei era agresat.
Se pare ca incidentul filmat miercuri, in timpul orei de matematica.
Si Politia din Iasi a demarat o ancheta in acest caz, dupa ce oamenii legii s-au autosesizat in cazul copiilor agresati la scoala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010316 (s)