News Flash:

Ancheta ITM in urma accidentului de la Mina Livezeni

5 Decembrie 2017
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
mineri livezeni

Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Hunedoara verifica imprejurarile in care a avut loc accidentul de munca produs luni in subteranul Minei Livezeni, din Valea Jiului, unde un miner a fost ranit la cap dupa ce a fost prins sub un utilaj. 

"Un inspector al ITM Hunedoara s-a deplasat la Mina Livezeni si verifica imprejurarile in care s-a produs accidentul de munca ce a fost incadrat, pentru moment, cu incapacitate temporara de munca. Potrivit legii, in acest caz, cercetarea o va face angajatorul, raportul urmand sa fie inaintat apoi ITM', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ITM Hunedoara, Sorin Gabriel Istrate. 

Din primele informatii, minerul accidentat are 40 de ani. El a alunecat in zona pompelor de aeraj de la Mina Livezeni si prezinta o rana deschisa, sangeranda, la cap, si dureri la un umar. 

O echipa de salvatori mineri a intervenit in subteran pentru scoaterea victimei la suprafata, barbatul fiind preluat apoi de echipaj SMURD al Detasamentului Petrosani si transportat la Spitalul de Urgenta din municipiu. 

"Informatiile detinute de noi pana in acest moment arata ca accidentul s-a produs in subteran la 300 de metri adancime. Minerul, in varsta de 40 de ani, a fost preluat de echipajul de prim ajutor constient si cooperant, acesta acuzand dureri la nivelul capului si a unui umar", a aratat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda. 

Barbatul se afla sub ingrijirea medicilor. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005157 (s)