News Flash:

ANAMARIA PRODAN este in culmea fericirii

12 Ianuarie 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
prodanca
In urma cu 11 ani, nepoata lui Mircea Sandu isi ingropa logodnicul, dupa ce acesta murise brusc, din cauza unui stop cardiac. Desi a suferit enorm, dupa cativa ani, bruneta si-a refacut viata alaturi de un alt barbat. Cei doi au trait o poveste de dragoste incredibila, urmata si de o cerere in casatorie.
Andreea incepuse organizarea celui mai fericit eveniment din viata sa, insa, tragedia a lovit din nou, cu doar cateva saptamani inainte de ziua nuntii! Si cel de-al doilea iubit al sau a murit in mod socant tot din cauza unui stop cardiac, la doar 27 de ani. Pentru Andreea Sandu au urmat mai apoi ani grei, in care nu a reusit sa treaca peste cele intamplate.
In pofida tragediilor care i-au distrus viata, Andreea merge mai departe cu incredere alaturi de Viorel Lege, un barbat din Calarasi, care este de profesie cantaret, fiind solistul unei trupe de muzica populara, iar in urma cu trei luni cei doi au spus in sfarsit "Da!", avandu-i ca nasi de cununie pe Laurentiu Reghecampf si sotia lui, Anamaria Prodan. Cu toate ca a avut o viata dificila, Andreei ii prieste de minune viata dupa ce s-a casatorit, iar recent a aflat si vestea cea mare: va deveni mamica!
Bucuria a venit la patru luni de la nunta fastuoasa, iar sotul Andreei o adora si este extrem de fericit ca va deveni tatic, daruindu-i femeii iubite o masina cadou de ziua ei. Sarbatorile de iarna au fost pentru prima data dupa mult timp unele fericite pentru Andreea, fiindca le-a petrecut alaturi de sotul ei, dar si de Mircea Sandu.

nepoata mircea sandu logodnicul stop cardiac andreea sandu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004560 (s)