News Flash:

ANA MARIA MOCANU a dat un raspuns la care nimeni nu se astepta cand a auzit intrebarea: "Cate clase ai facut?"

28 Iulie 2017
1704 Vizualizari | 0 Comentarii
mocanu
AsistentapacatoasaAna Maria Mocanu a pastrat secreta pana acum o informatie despre trecutul sau, insa acum a dat cartile pe fata.

Ana Maria Mocanu a povestit recent, in cadrul unei emisiuni TV, cum a aratat perioada in care se afla pe bancile scolii, pe vremea cand nici prin gand nu i-ar fi trecut ca va ajunge sa fie pe micul ecran, aproape in fiecare seara. Nu foarte multa lume stie ca asistenta TV si-a petrecut o buna parte din copilarie in Africa, acolo unde parintii sai lucrau de mai multa vreme. Totodata, nu multi au habar ca Ana Maria Mocanu a avut ceva probleme atunci cand s-a intors in Romania si s-a inscris la scoala, si, respectiv, cand a trebuit sa isi echivaleze clasele, sctrie poatenustiai.ro.
Asadar, vedeta a raspuns la o intrebare care statea de mai multa vreme pe buzele tuturor: cate clase a facut? „In Romania nu sunt recunoscute decat studiile din Europa sau America. Cum eu am invatat in Africa, nu mi s-au recunoscut, asa ca am fost data cu 2 ani in urma si am facut din nou clasa a 4-a si a 5-a. Cati ani de scoala am eu, nu mai are nimeni. M-am inscris si la facultate, la Relatii Internationale si Studii Europene. M-am pierdut pe parcurs si am ajuns asistenta! Normal, am vreo 3 sau 4 ani in plus“, a povestit asistenta intr-o emisiune TV.

asistenta pacatoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006818 (s)