News Flash:

Ana Birchall, DECIZIE-SOC la scurt timp dupa preluarea Justitiei! Ce i-a pregatit Codrutei Kovesi

13 Februarie 2017
1621 Vizualizari | 0 Comentarii
ana birchall
Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, va avea discutii cu reprezentantii CSMDNA si DIICOT, incepand de luni, pentru solutii in domeniul justitiei, potrivit unui anunt facut imediat dupa preluarea mandatului.


"In momentul de fata vreau sa am un dialog si incepand de luni o sa invit la un dialog toate institutiile care au un cuvant de spus in domeniul justitiei si impreuna vom gasi cele mai bune solutii. (...) Primul telefon pe care am vrut sa il dau este catre CSM pentru ca mi-as dori ca luni sa avem o prima intalnire, asa cum tot luni imi doresc sa am o intalnire si cu DNA si cu DIICOT si cu toti cei care au un cuvant de spus in domeniul justitiei, tocmai pentru a avea acest dialog ", a declarat Ana Birchall, citata de Agerpres.


De asemenea, Birchall a precizat ca nu are nicio "agenda ascunsa" si ca invita orice persoana care are un cuvant de spus pentru bunul mers al justitiei sa transmita solutii.


"Dupa ce voi avea un dialog corect, cinstit, profesionist pe baza expertizei tuturor celor care au un cuvant de spus in domeniul justitiei, eu sunt convinsa cu totii o gasi cele mai bune solutii. (...) Nu este nicio agenda ascunsa, am venit aici cu cea mai buna credinta sa-mi pun in slujba expertiza pe care eu o am de om al dreptului si cred ca cu totii, si va invit si pe dumneavoastra mass-media, societatea civila, pe orice persoana care are un cuvant de spus pentru bunul mers al justitiei sa stiti ca sunt foarte deschisa la orice solutie, dar solutia finala tot in Parlament trebuie sa fie pentru ca este forul democratic al oricarei societati", a mai spus ministrul interimar al Justitiei.

ana birchall csm dna diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005046 (s)