News Flash:

Amical de lux! Generalul Iordanescu schimba liniile in meciul cu Danemarca

18 Noiembrie 2014
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa euforia din meciul cu Irlanda de Nord, incheiat cu scorul de 2-0 pentru tricolori, Romania va incheia anul 2014 in aceasta seara, cu un amical de lux. De la ora 20.30 (Pro TV), nationala lui Anghel Iordanescu va da piept cu Danemarca, in ultimul joc oficial din acest an. 

Selectionerul echipei de fotbal a României a declarat, ieri, ca va utiliza mai multi jucatori noi în amicalul cu Danemarca, pentru a avea ocazia sa îi vada, la lucru, pe toti cei convocati la lot. "Voi folosi mai multi jucatori noi în meciul cu Danemarca. Vreau sa îi vad la lucru pe toti cei care au fost convocati. Sunt 4-5 fotbalisti care nu au debutat înca în echipa nationala de fotbal a României", a aratat Anghel Iordanescu.
La conferinta de presa, care a avut loc la Centrul de Fotbal Mogosoaia, Iordanescu a mai precizat: "În continuare, chiar si dupa aceste doua jocuri vreau sa mai aduc sânge proaspat la nationala României. În perioada urmatoare, vreau sa fac un program pentru o selectionata divizionara, tocmai pentru a vedea mai multi jucatori. Nu ascund faptul ca vreau sa rediscut situatia unor fotbalisti care au renuntat la nationala, dar mai pot face înca multe lucruri bune pentru aceasta echipa". "Vreau un rezultat pozitiv, în meciul cu Danemarca. O eventuala victorie ne va duce pe un loc superior în clasamentul FIFA", a mai aratat Anghel Iordanescu. "Eu cred în aceasta echipa. Putem face în asa fel încât sa construim o echipa de valoare, care sa faca performanta", a declarat selectionerul.

Selectionerul echipei nationale a României, Anghel Iordanescu, a declarat, luni, într-o conferinta de presa, ca îl va invita pe Klaus Iohannis la meciul amical cu Danemarca, daca acestuia îi va face placere sa fie prezent. Întrebat daca îl invita pe Iohannis la meciul cu Danemarca, Iordanescu a spus: "Sa nu amestecam fotbalul cu politica. Suntem aici sa-i facem fericiti pe toti românii. Echipa nationala este a tuturor si noi avem obligatia sa le aducem bucurie. Dar daca îi face placere, cu draga inima, e bine primit în orice moment. Oricine ar fi câstigat îi lansam aceasta invitatie de a veni la meci. De altfel, noi ieri am participat la vot, ne-am îndeplinit aceasta obligatie, acest drept din constitutie. În rest, noi avem nevoie sa fie alaturi de noi cei care iubesc fotbalul. Iar noi avem obligatia de a-i face sa ne iubeasca". sursa: sport.bzi.ro

amical anghel iordanescu danemarca clasamentul fifa klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005955 (s)