News Flash:

Amestecuri de plante care le scapa pe femei de candidoza

23 Martie 2016
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
amestec de plante
Pe cat de des intalnita, pe atat de neplacuta este candidoza vaginala, insa asta nu inseamna ca este imbatabila. Iata doua ceaiuri din plante care combat cu succes candidoza vaginala

1. Se face un amestec din 30 g de flori de musetel (sau flori de coada-soricelului), 30 g flori de galbenele, 20 g flori de iasomie, 10 g frunze de salvie si 10 g urzica moarta alba (planta intreaga). Toate vegetalele trebuie sa fie uscate si bine maruntite, ca sa permita o buna omogenizare. 

Se toarna peste 30 g amestec un litru de apa clocotita. Se tine vasul acoperit circa 20 de minute, dupa care se strecoara. Se fac spalaturi locale, folosind un irigator, in flecare dimineata si seara, vreme de doua saptamani.

2. Se face un amestec in parti egale din flori de musetel, flori de galbenele, frunze de salvie, urzica moarta alba, troscot, rachitan. Se toarna peste 30 g amestec un litru de apa clocotita. Se tine vasul acoperit circa 20 de minute, dupa care se strecoara. Se fac instilatii vaginale.

Instilatia este o tehnica de administrare a solutiilor medicamentoase pe o mucoasa sau un organ cavitar. In acest caz, se solutia se aplica pe mucoasa vaginala sub forma tampoanelor vaginale. Tamponul este confectionat din vata bine presata, acoperita de tifon, care seprelungeste cu 20-25 cm de la tampon.

candidoza vaginala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005924 (s)