News Flash:

AMESTECUL MIRACULOS care vindeca orice boala de inima

22 Martie 2016
5560 Vizualizari | 0 Comentarii
amestec inima
Urmatoarea reteta te va scapa de orice boala de inima ai suferi. Ingredientele sale sunt veritabile medicamente, iar in combinate acestea fac minuni pentru inima.
Mierea poliflora este considerata ca fiiind o miere completa, utilizata in tratarea a numeroasa boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este usor de asimilat datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.
Lamaia are efect bactericid, antiseptic, stimuleaza leucopoeza, este tonic cardiac, diuretic, antireumatismal, antigutos, scade aciditatea gastrica, antiscleros, antiscorbutic, hipotensiv, tonic nervos, depurativ, antianemic, hemostatic, carminativ, remineralizant.

Samburii de caise ajuta la mentinerea unor valori normale ale pulsului, dar si la ameliorarea durerilor provocate de artrita. Pentru ca sunt o sursa de potasiu, samburii si caisele sunt recomandati hipertensivilor, in special vara.

Muscata are rol astringent si face ca muschii, gingiile, intestinele, tesuturile si vasele de sange se se contracte. Acest lucru poate fi benefic in mai multe feluri, poate preveni muschii si pielea sa "atarne", slabirea gingiilor, si poate stopa hemoragiile prin contractarea vaselor de sange etc.

Pentru preparare aveti nevoie de:

- 1 kg de miere poliflora

- 1,600 kg lamai intregi

- 20 samburi de caise

- 40 frunze muscata creata
Toate se spala, se taie marunt, se amesteca cu mierea de albine si se lasa la rece 3 zile. Se iau cate 3 lingurite pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa, timp de 15 zile, dupa care se face o pauza de 15 zile, apoi din nou 15 zile tratament si 15 zile pauza, timp de 6 saptamani. Cantitatea aceasta este sufi­cienta pentru vindecare.

reteta inima medicamente mierea poliflora lamaia muscata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006556 (s)