News Flash:

Amestecul-minune care iti curata intestinele si vasele de sange

14 Februarie 2016
24118 Vizualizari | 0 Comentarii
chefirr
Acest chefir este un elixir al tineretii si sanatatii, faina de hrisca continand proprietati exceptionale de vindecare: intareste organismul, intinereste vasele de sange, reduce oboseala, creste circulatia la nivelul mainilor si picioarelor si creste secretia de urina. Ea poate aduce o imbunatatire memoriei si puterii de concentrare (in special pentru persoanele in varsta), scade tensiunea, previne arterioscleroza si elimina constipatia
In combinatie cu chefirul, hrisca reduce nivelul de zahar din sange, curata intestinele si vasele de sange, normalizeaza metabolismul si functia pancreasului si ajuta la cresterea nivelului de hemoglobina din sange. Este pur si simplu uimitor ce poate sa faca acest preparat! 

Reteta aceasta se bazeaza pe un amestec de chefir si faiana de hrisca dupa cum urmeaza: 180 de ml de chefir si o lingura de faina de hrisca.

Pune chefirul intr-un castron peste care adauga lingura de faina de hrisca. Amesteca bine pana cand preparatul devine unul omogen. Fa acest amestec seara si lasa-l la frigider pana dimineata. Acesta trebuie consumat dimineata, pe stomacul gol, cu cel putin o ora inainte de a servi micul dejun. Cel mai bine ar fi daca acest preparat ar inlocui in totalitate micul dejun (daca puteti bineinteles). Daca nu va place gustul, il puteti indulci cu putina miere. Detoxifierea trebuie sa dureze timp de 14 zile. (sursa: secretele.com, Calin Petru Barbulescu)

 


chefir elixir tensiunea constipatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005343 (s)