News Flash:

Ambulanta implicata intr-un accident, la Petrosani

25 Ianuarie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta accident
O ambulanta care transporta o pacienta la Spitalul de Urgenta din Petrosani a fost implicata marti intr-un accident de circulatie care a avut loc la cateva sute de metri de unitatea medicala, pacienta si echipajul masinii de salvare reusind sa scape fara probleme din acest eveniment. 
'Echipajul ambulantei transporta un caz destul de grav la spitalul din Petrosani. Pacienta care se afla in ambulanta nu a avut de suferit din cauza accidentului, fiind preluata de un alt echipaj', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu. 
Accidentul a avut loc in zona unei parcari ce apartine de un supermarket din localitate, ambulanta fiind lovita de un autoturism, desi se deplasa spre spital cu semnalele acustice si luminoase in functiune. Soferul autoturismului a suferit mai multe contuzii si a fost transportat la spital cu o ambulanta SMURD Petrosani. 
Potrivit primelor informatii, accidentul a avut loc deoarece soferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate ambulantei. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006837 (s)