News Flash:

Ambitiile primarului Robu la alegerile locale

7 Martie 2016
1785 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Primarul liberal Nicolae Robu, declara ca vrea sa castige votul a cat mai multor timisoreni si timiseni, pentru ca proiectele cetatenesti sa nu mai fie „boicotate de PSD”. 
Astfel, liderul liberalilor timiseni afirma ca vrea toate fotoliile de conducere: primar si doi viceprimari la Timisoara, presedinte si doi vicepresedinti la CJT. Iar pentru a-si putea trece „la pas” proiectele, Robu mai vrea si majoritati absolute (de doua treimi) in consiliile local si judetean.
El a declarat „fara lipsa de modestie” ca este deasupra partidului, ca preferinte in sondaje, lucru pe care l-am vazut deja, in alegerile din 2012. 
Mai delicata poate fi situatia la Consiliul Judetean, pentru ca se stie: Timisoara are un electorat de dreapta, care nu se va risipi in candidati maruntei si perdanti, ci se vor coagula in jurul celui mai puternic reprezentant al dreptei, care va fi Nicolae Robu, dar judetul, cu electorat predominant rural, mai conservator in optiuni, mai putin informat, mai usor manipulabil si mai putin deschis spre nou, a fost intotdeauna de stanga, scrie ziuadevest.ro.
Liberalii isi vor publica listele cu candidatii ce vor intra in focul alegerilor pana la sfarsitul saptamanii viitoare. „La sfarsitul saptamanii viitoare, PNL Timis va prezenta lista cu numele candidatilor pentru functiile ce intra in batalia electorala a alegerilor locale. Vom cunoaste ierarhia candidatilor la Primaria Municipiului Timisoara, respectiv la CJT, si vom cunoaste si numele candidatului PNL Timis la functia de presedinte al CJT (...)”, spune Robu.
Liberalul a reiterat in conferinta de presa de vineri ca PNL nu face negocieri inainte de alegeri, ci doar dupa scrutin. Dar atunci, ar fi posibil ca persoana care va fi desemnata acum drept candidat pentru sefia CJT sa fie schimbata. Daca nu va fi agreata de ... partenerii politici.

psd timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)