News Flash:

Ambasada SUA in Afganistan avertizeaza asupra unui "atac iminent"

1 Decembrie 2015
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic
Ambasada SUA in Afganistan se afla sub cod de alerta pana miercuri, dupa ce a primit mai multe amenintari despre "un atac iminent" in Kabul, informeaza site-ul agentiei Reuters.
Ambasada SUA in Kabul a avertizat, luni, asupra unui atac iminent in capitala afgana, precizand a primit amenintari credibile pentru urmatoarele zile.
Purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Elizabeth Trudeau, a precizat ca amenintarile nu vizeaza, in special, ambasada SUA, cetatenii americani sau orice alte interese legate de SUA in Kabul.
"Ambasada SUA in Kabul a primit informatii credibile despre un atac iminent in orasul Kabul, din provincia Kabul, in urmatoarele 48 de ore", a avertizat, luni, ambasada SUA in Kabul pe site-ul institutiei.
"In timpul acestei alerte ridicate de amenintare, ambasada SUA indeamna cetatenii americani sa fie extrem de precauti daca se deplaseaza prin oras. Nu exista informatii suplimentare despre tintele vizate, momentul atacului sau metoda de executare a atacului planuit", mai precizeaza institutia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005928 (s)