News Flash:

Am inceput sa pun cate o lingurita in cafeaua de dimineata. In 7 zile am slabit 1 kilogram fara sport sau regim

13 Februarie 2018
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
leac

In 7 zile am slabit 1 kilogram fara sport sau regim. Un singur ingredient natural iti face cafeaua mai puternica si mai sanatoasa. Afla de ce este bine sa adaugi ulei de cocos in bautura de dimineata.
Cafeaua amestecata cu ulei de cocos te ajuta sa te concentrezi mai bine, sa fii mai alert si iti controleaza greutatea. In plus, are un gust foarte bun si ii asigura organismului nutrienti importanti!

Beneficiile uleiului de cocos in cafea

Uleiul de cocos contine o cantitate mare de acizi grasi, care sunt procesati de ficat. Se reduce, astfel, nevoia de glucoza si nu se mai formeaza depozite de grasime. Cafeaua cu ulei de cocos iti face inima sa functioneze mai bine si iti stimuleaza creierul si metabolismul. Iar cea mai buna parte este ca aceasta combinatie iti reduce senzatia de foame si poftele nesanatoase, astfel ca te ajuta sa slabesti.

Cum prepari cafea cu ulei de cocos

Nu este deloc greu sa iti faci dimineata cafea cu ulei de cocos. Pur si simplu adauga o lingurita-doua de ulei de cocos in cana de cafea fierbinte si savureaza bautura obtinuta. Poti amesteca ingredientele si in blender, daca vrei o bautura mai cremoasa.

sursa: unica


cafeaua
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004992 (s)