News Flash:

Alina Petrescu, purtatorul de cuvant al Guvernului: Cererile ministrilor de retragere a demisiilor sunt lipsite de obiect

22 Iunie 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
alina petrescu
Cererile ministrilor de retragere a demisiilor sunt "lipsite" de obiect a declarat joi purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu"În acest moment, la cabinetul prim ministrului au fost depuse 20 de cereri de retragere a demisiei din partea miniştrilor, membri ai Cabinetului Grindeanu. (...) Aceste 20 de cereri de retragere a demisiei sunt însă lipsite de obiect", a declarat Alina Petrescu.

Ea a invocat articolul 6 al Legii 90 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României, potrivit căruia demisia din funcţia de membru al guvernului se anunţă public, se prezintă în scris prim-ministrului şi devine irevocabilă din momentul în care s-a luat act de depunerea sa, dar nu mai târziu de 15 zile de la data depunerii.

"Am aici copii după toate cele 20 de cereri de retragere a demisiei. În toate cele 20 de documente, care sunt tip – textul este identic – este trecut şi numărul de înregistrare al demisiei de la cabinetul prim ministrului. Aceste cereri de retrageri a demisiilor nu au obiect", a mai spus Petrescu.


guvernului alina petrescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007605 (s)