News Flash:

Alina Gorghiu (PNL): Se impune categoric DEMISIA premierului Viorica Dancila

27 Aprilie 2018
948 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu2

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca se impune demisia premierului Viorica Dancila, afirmand ca stangaciile Guvernului pot fi „categoric” subiectul unei motiuni de cezura a PNL.
„Ii sunt straine notiuni precum cooperarea intre puterile statului, colaborarea intre premier si presedinte (...). Plecarea in Israel fara sa se consulte cu presedintele, toate stangaciile guvernamentale facute, tensiunea sociala (generata-n.r.) toate aceste lucruri ne duc la o singura concluzie cu care sunt de acord (...) ca se impune categoric demisia si va spun ca toate aceste lucruri pot fi categoric subiectul unei motiuni de cezura a PNL intr-un viitor apropiat”, a declarat senatorul PNL Alina Gorghiu, pentru MEDIAFAX.

Alina Gorghiu a afirmat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni pe 3 mai, iar aceste aspecte vor fi discutate.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca retrage sprijinul politic premierului Viorica Dancila si cere public demisia acesteia din functia de sef al Executivului. Afirmatiile vin in contextul in care seful statului trebuia sa se intalneasca la Cotroceni cu prim-ministrul pentru a discuta despre situatia mutarii ambasadei Romaniei din Israel, un demers in care presedintele a sustinut ca nu a fost consultat in prealabil de Dancila sau de liderii PSD. Premierul a contramandat intrevederea cu Klaus Iohannis care trebuia sa aiba loc vineri la ora 11.00.


viorica dancila alina gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004805 (s)