News Flash:

Alina Gorghiu: "Dupa ce incepe sesiunea, probabil, vom discuta cu UNPR si UDMR despre o motiune de cenzura"

19 August 2015
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, la B1 TV, ca, dupa ce va incepe sesiunea parlamentara, PNL va initia, probabil, discutii cu UNPR, UDMR si "cu cine doreste" pentru o motiune de cenzura, pentru a sanctiona Guvernul care merge "cu caruta din gard in gard".
"O sa avem consultari cu colegii nostrii de la Parlament, cu UNPR, cu UDMR, cu cine mai doreste. Cu toata lumea am discutat si pentru motiunea anterioara, pentru ca majoritate parlamentara in formula actuala a Parlamentului Romaniei nu ai cum sa o obtii decat discutand si cu UDMR s cu UNPR si cu partidul domnului Fenechiu si cu domnul Geoana cu care avem acea discutie inceputa", a spus Gorghiu.
Ea a aratat ca, inca, nu s-a discutat despre viitorul Guvern pentru a nu pune "carul inaintea boilor", adaugand ca discutiile vor fi initiate probabil dupa ce incepe sesiunea parlamentara, respectiv la 1 septembrie.
"Nu s-a discutat despre Guvern si nu vrem sa punem deloc carul inaintea boilor, vom discuta de motiune cand va fi cazul, despre majoritatea parlamentara care sa o sustina cand va fi cazul. In momentul acesta nu am initiat aceste discutii, o vom face probabil dupa ce incepe sesiunea parlamentara, vom lua decizia politica de sanctionare aceastui Guvern care, din nefericire, din gard in gard merge cu caruta", a smai spus Gorghiu.
Mediafax.ro 

fenechiu gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006385 (s)