News Flash:

Alina Gorghiu: Am depus semnaturile. Lista pentru diaspora: Viorel Badea la Senat si Mihai Voicu la Camera

10 Octombrie 2016
413 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu2
Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca liberalii au depus semnaturile de sustinere pentru alegerile parlamentare si au validat lista pe care o vor depune pentru diaspora, afirmand ca Viorel Badea va deschide lista pentru diaspora, la Senat, iar Mihai Voicu, la Camera Deputatilor.
„Am si depus listele de semnaturi de sustinere PNL pentru alegerile din 11 decembrie, numarul este de 815.000 de semnaturi care se afla acum in plin proces de verificare la autoritatea compententa”, a declarat presedintele PNL Alina Gorghiu, la finalul sedintei BPN.
Senatorul Viorel Badea si deputatul Mihai Voicu vor deschide lista pe care PNL o va depune pentru Diaspora, Senat, respectiv Camera Deputatilor, a precizat Alina Gorghiu.
„In privinta listei pentru diaspora astazi fara nici un vot impotriva, fara nicio abtinere, in unanimitate s-a votat ca lista pentru Senat sa inceapa cu senatorul Viorel Badea. Lista la Camera Deputatilor va incepe cu Mihai Voicu, implicat pe probleme pe diaspora”, a explicat Alina Gorghiu.
Intrebata de ce la nivelul PNL Diaspora, pana vineri, erau alte nume alese de catre conducerea acelei filiale, iar astazi lista este deschisa de deputatul Mihai Voicu, Alina Gorghiu a afirmat ca Victor Ionescu isi doreste o pozitie de executiv.
„Lista de diaspora a fost comunicata de colegii nostri intr-o formula care s-a schimbat nu din pricina mea sau a colegilor din diaspora. Era o lista care incepea cu domnul Victor Ionescu, la Camera Deputatilor, insa, domnia sa a stat si a evaluat perspectivele domniei sale si a spus ca s-ar regasi mult mai bine intr-o formula ulterioara de executiv, dat fiind faptul ca are o experienta in administratia publica destul de mare”, a sustinut Alina Gorghiu.
Aceasta a mai spus ca in discutiile organizatiei de diaspora s-a conturat opinia ca ar trebui sa fie sustinut Mihai Voicu pentru ca acesta „a girat paternitatea proiectului legat de votul prin corespondenta”.
„Este un coleg care cunoaste foarte bine care sunt prioritatile diasporei, agenda romanilor de peste hotare, face echipa buna cu domnul senator”, a precizat presedintele PNL.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035235 (s)