News Flash:

Alina Gorghiu a fost aleasa presedinte al PNL

18 Decembrie 2014
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Alina Gorghiu a fost aleasa, joi, in functia de presedinte al vechiului PNL, copresedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, in cadrul sedintei Biroului Politic National al partidului, surclasandu-l pe Ludovic Orban.
Alina Gorghiu a obtinut 48 de voturi, in timp ce Ludovic Orban a beneficiat de votul a 27 dintre colegi, au mentionat sursele citate.
Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca o felicita public pe Alina Gorghiu pentru castigarea presedintiei PNL, mentionand ca felul in care BPN a actionat si a votat ii confirma dorinta PNL de a se reforma, de a se moderniza.
"Astazi, in fata colegelor si colegilor, mi-am anuntat demisia din PNL si din toate functiile detinute in partid pentru a fi in situatia potrivita pentru preluarea mandatului de presedinte al Romaniei, lucru care se va intampla duminica. In cadrul acestui Birou Politic a fost ales noul presedinte al PNL, al vechiului PNL, copresedintele noului PNL, in persoana doamnei Alina Gorghiu si tin cu aceasta ocazie sa o felicit public pentru castigarea acestei presedintii", a spus Iohannis.
El a apreciat ca felul in care Biroul Politic a votat ii confirma dorinta PNL de a se reforma.
"Felul in care Biroul Politic a actionat, felul in care a votat imi confirma dorinta PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arata cum trebuie sa se faca politica in Romania pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni in intampinarea asteptarilor oamenilor care ne voteaza si care ne pun in aceste pozitii publice", a adaugat el. Mediafax.ro

alina gorghiu vasile blaga ludovic orban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006189 (s)