News Flash:

Alina Bica vorbeste in premiera despre relatia cu Elena Udrea

28 Mai 2015
1340 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica
Alina Bica, aflata in arest la domiciliu, a explicat circumstantele faimosului filaj de la Paris si in care au fost facute fotografiile care inflamat spiritele in campania pentru prezidentiale. Mai mult, fosta sefa a DIICOT a povestit si despre prietenia cu Elena Udrea.

Alina Bica a povestit cum a cunoscut-o pe Elena Udrea si cum intre ele s-a legat oprietenie pe care si-o asuma si in ziua de azi.

"Eu sunt un om care isi asuma lucrurile. Pe mine m-a invatat tata intr-un fel si eu respect modul in care tata m-a educat pe mine acasa. Asadar, eu imi asum prietenia cu Elena Udrea, normal. Spre supararea unor domni, da. Nu am vorbit cu Elena Udrea de cand am fost eliberata. Si nu pentru ca mi-e teama ca mi-as putea complica situatia penala, ci pentru ca nu a fost cazul. Nu am ce sa complic, pentru ca nu am interdictie sa iau legatura cu doamna Udrea. Dar fiecare cred ca ar trebui sa-si analizeze viata si sa se reacomodeze dupa o experienta traumatizanta", a precizat Alina Bica.

Fostul procuror sustine ca, inca dinaintea numirii sale in functia de procuror sef al DIICOT, a informat "toti factorii de decizie" cu privire la apropierea ei de Elena Udrea si ca s-a aratat pregatita ca, in cazul unei eventuale incompatibilitati generate de prietenia cu Udrea, sa renunte la nominalizare.

"Vreau sa va spun un lucru. Eu m-am apropiat de Elena Udrea, am devenit prietene. Ne stiam din Guvern. Am devenit prietene cu vreo trei luni inainte ca domnia sa sa nu mai fie ministru, cand am cunoscut-o pe mama Elenei. Dupa ce nu a mai fost ministru, iar eu am ajuns cine am ajuns, mie mi s-a parut ca fiind o lipsa crasa de caracter sa neg prietenia cu o persoana care a ales sa fie prietena cu mine cand era foarte puternica in tara asta. Eu cand am fost propusa pentru functia de sef al DIICOT, am adus la cunostinta tuturor factorilor de decizie din aceasta tara relatia de prietenie cu Elena Udrea. Am spus tuturor ca sunt prietena cu Elena Udrea", a declarat Alina Bica.

Fosta sefa DIICOT a povestit si cum a ajuns la Paris, alaturi de Elena Udrea, in anul 2014, de Valentine's Day:

"Un magistrat are 35 de zile de concediu pe an. Eu am o restanta de 300 de zile de concediu in ultimii 10 ani. S-a intamplat de Valentine's Day, in 2014, sa constat ca ar urma sa imi petrec ziua respectiva singura acasa din cauza unor probleme de natura familiala. Si, constatand ca in 2014 nu voi pleca in concediu, anuntasem lucrul acesta, in momentul in care doamna Udrea mi-a spus ca petrece Valentine's Day la Paris, nu mi s-a parut un capat de tara faptul ca as merge sa stau o zi acolo. Pentru ca iar unii domni nu or sa fie foarte fericiti de ceea ce spun: eu am cunoscut-o pe Elena cu o alta fateta decat o stie restul lumii. Eu nu fac acum apologia personalitatii Elenei Udrea, dar intre ceea ce se prezinta la televizor si cum o cunosc eu pe doamna Udrea este o mare diferenta".

In finalul interviului Alina Bica a marturisit ca prietenia cu Elena Udrea nu i-a folosit, dar nici nu i-a daunat. "Cred ca prietenia cu Elena Udrea nici nu mi-a folosit, nici nu mi-a daunat, pentru ca daca doamna Udrea ar fi dorit sau s-ar fi intamplat lucrurile cum se povesteste la anumite posturi de televiziune, nu mai eram sefa la DIICOT", a conchis aceasta.

alina bica elena udrea prietenie paris
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005172 (s)