News Flash:

Alina Bica traieste un COSMAR dupa gratii

6 Aprilie 2015
1516 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a declarat ca aceasta se simte groaznic la Penitenciarul Targsor, unde este in carantina si sta singura in camera, dar cand traverseaza curtea, cele 200 de detinute ii striga foarte multe, intrucat multe dintre femeile de acolo au fost anchetate de DIICOT.
Avocata Laura Voicu a facut declaratiile la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost citata sa se prezinte in dosarul in care procurorii o acuza de fapte de coruptie.
"Este prima data cand o sa ma vad cu doamna procuror care m-a trimis jos 24 de ore", a spus Laura Voicu, facand referire la retinerea sa pentru 24 de ore, in 19 martie, in dosarul in care este acuzata ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si l-a trimis sa o reprezinte la DNA. Curtea de Apel Bucuresti a decis, in 20 martie, ca Laura Voicu sa fie cercetata sub control judiciar.
Intrebata ce face Alina Bica, Laura Voicu a raspuns: "Groaznic". Avocata a precizat ca fosta sefa a DIICOT a fost transferata, dupa trimiterea in judecata, la Penitenciarul de Femei Targsor, unde se afla in carantina si sta singura in camera.
"Este o masura legala, dar nu normala. Probabil este doar o coincidenta ca, intr-o zi de miercuri, primul mandat de arestare preventiva (in cazul Alinei Bica, n.r.) a fost inlocuit cu arest la domiciliu, iar eu am fost ridicata. Si poate, ca o alta coincidenta, ca in ziua in care am ridicat problemele legate de exceptiile pentru dosarul Bica 2, ea a fost mutata la Targsor", a adaugat Voicu.
Intrebata cum s-a acomodat Alina Bica in penitenciar, avocata a spus ca, din cate a inteles, angajatii de acolo sunt respectuosi, dar spera ca acestia sa o protejeze, intrucat la Targsor sunt multe detinute care au fost anchetate de DIICOT.
"Este intr-un penitenciar in care, atunci cand traverseaza curtea penitenciarului, cele 200 de detinute de acolo ii striga foarte multe, pentru ca majoritatea dosarelor lor au fost facute de Bica la DIICOT. Este ingrozitor. Sunt convinsa ca domnii de acolo vor da dovada de profesionalism desavarsit si o vor proteja", a mai declarat Voicu.
Intrebata daca Bica nu se astepta sa ajunga la Penitenciarul Targsor, Voicu a spus: "Sa nu uitam ca noi am avut o cerere admisa de reprezentantul DNA, prin care am solicitat ca doamna Bica sa fie incarcerata, macar pe aceasta faza a cercetarii, in Arestul Central, dar a fost mutata instant".
Mediafax.ro 

diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006154 (s)