News Flash:

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu in dosarul "Bica 2"

15 Aprilie 2015
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Bica si Dorin Cocos ar putea fi plasati in arest la domiciliu, in dosarul "Bica2", dupa ce instanta suprema a inlocuit masura arestului preventiv in cazul celor doi, hotararea putand fi, insa, contestata de procurorii anticoruptie.
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis, marti, inlocuirea masurii arestului preventiv cu cel la domiciliu in ceea ce ii priveste cu Bica si pe Cocos, pe o durata de 30 de zile.
In acelasi dosar, magistratii au dispus inlocuirea masurii arestarii preventive in cazul lui Ionut Mihailescu cu masura preventiva a controlului judiciar pe o durata de 60 de zile.
Prin aceeasi sentinta, instanta suprema a dispus inceperea judecatii in dosarul "Bica 2", dupa ce procurorii DNA au transmis anumite lamuriri solicitate de ICCJ in 3 aprilie.
Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis in parte, la inceputul lunii aprilie, exceptiile formulate de avocatii Alinei Bica si au constatat neregularitatea actului de sesizare, respectiv a rechizitoriului din dosarul "Bica 2", cu privire la infractiunea de luare de mita, acuzatie legata de dosarul lui Ovidiu Tender, din 2006, de la Tribunalul Bucuresti.
Procurorul DNA care a instrumentat dosarul "Bica 2" a trebuit sa precizeze, in raspunsul solicitat de instanta, daca a disjuns cauza pentru aceasta infractiune, atat in forma autoratului, cat si a complicitatii, precum si daca a disjuns cauza doar pentru folosul necuvenit constand in cedarea actiunilor pe care Ovidiu Tender le detinea la SC UPRUC SA Fagaras, judetul Brasov. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006895 (s)