News Flash:

Alina Bica, mesaj incredibil din arest

17 Martie 2015
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
Intr-o scrisoare pe care Alina Bica i-a trimis-o lui Victor Ciutacu, prin intermediul avocatei sale, Laura Voicu, fosta sefa DIICOT a demontat toate acuzatiile aduse de Marian Iancu.

Din spatele gratiilor, Alina Bica a venit cu niste raspunsuri la acuzatiile care i-au fost aduse. Ea spune ca in 2004 se ocupa de cazul Rafo Onesti si de cazul luiMarian Iancu, dar in aceasta perioada nu era la curent cu faptul ca omul de afaceri avea de gand sa vanda combinatul. Nu a fost vorba de nicio solicitare de vanzare, asa cum sustinea Marian Iancu.

Acuzatiile omului de afaceri spun ca vanzarea combinatului s-a facut sub indrumarea Alinei Bica, aceasta avand interese politice in acest caz.

Iata scrisoarea Alinei Bica transmisa din arest prin intermediul avocatei sale,Laura Voicu:

Am preluat dosarul format pe mai multe sesizari ale Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, in septembrie-octombrie 2004. In ianuarie 2005, am dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor persoanelor cercetate (inclusive Iacobov si Iancu), mai putin pe actiunile RAFO deoarece societatea avea calitatea de parte vatamata. Actiunile RAFO nu erau detinute de o persoana fizica, ci de Balkan Petroleum LTD, un off-shore unde Iancu era director general. Ni s-au refuzat datele de idenficare pentru proprietar. Cat a stat in arest, Iancu nu a venit cu solicitare de vanzare, ci cu solicitare de introducere a notarului in arest, facuta de avocatul Cuzino.

Scrisoarea a fost prezentata in emisiunea "Editia de seara", realizata de Victor Ciutacu la Romania TV.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a facut o precizare importanta legata de scrisoarea fostei sefe DIICOT.

"Alina Bica nu are voie sa scrie nimic. Vreau sa fie foarte clar acest lucru. Nu are voie. Nici macar la grefa cu mine nu are voie sa foloseasca pixul. Alina Bica mi-a dictat ce sa scriu", a spus Laura Voicu la Romania TV.

alina bica victor ciutacu rafo onesti marian iancu laura voicu ltd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006211 (s)