News Flash:

Alina Bica, la iesirea din arest: "Sunt o femeie de succes in continuare"

22 Aprilie 2015
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul sef al DIICOT Alina Bica a parasit, marti dupa-amiaza, Penitenciarul de femei de la Targsor, dupa ce instanta suprema a decis plasarea sa in arest la domiciliu, la iesirea din inchisoare ea declarandu-le jurnalistilor ca are incredere in justitie si ca este "o femeie de succes in continuare".
Alina Bica, plasata in arest la domiciliu prin decizie a instantei supreme, a parasit, marti, in jurul orei 18.30, Penitenciarul de femei de la Targsor, unde fusese incarcerata in ultimele zile, fiind transferata din arestul Politiei Capitalei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"As dori doar sa multumesc acelor putini oameni care au avut si nobletea sufleteasca, si profesionalismul necesar sa imi acorde prezumtia de nevinovatie si sa nu vorbeasca tot felul de lucruri necunoscute si neadevarate la televizor. (…) Iar mai departe, ne vedem in sala de judecata si poate cineva o sa ma auda si pe mine", a declarat fosta sefa DIICOT jurnalistilor care o asteptau la poarta penitenciarului.
Bica a mai spus ca are incredere in justitie si ca nu are ce sa-si reproseze.
"Eu chiar am incredere in sistemul de justitie. Chiar am. Am avut tot timpul", a spus Alina Bica, razand.
Intrebata daca are ceva sa-si reproseze, ea a raspuns: "Sa-mi reprosez? N-am ce sa-mi reprosez”. De asemenea, ea i-a spus unui jurnalist: "Sunt o femeie de succes in continuare".
Bica a mai declarat ca a fost "placut surprinsa de ceea ce a gasit" la Penitenciarul de la Targsor in ceea ce priveste modul de organizare, regulile din interior si profesionalismul angajatilor.
Bica a mai spus ca "poti sa pleci din puscarie fara denunturi” si ca denunturile nu fac parte din "lumea" sa.
Alina Bica a fost plasata in arest la domiciliu in dosarul cunoscut sub numele de "Bica 2", dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv in cazul celor doi, hotararea luata de instanta fiind definitiva.
Alina Bica s-a aflat in Penitenciarul Targsor, ea fiind in detentie din 22 noiembrie 2014, cand a fost arestata in primul dosar deschis de DNA pe numele sau.
O decizie similara a fost luata si in cazul lui Dorin Cocos, care va parasi Arestul central al Politiei Capitalei, unde se afla din 29 octombrie 2014, cand a fost arestat in dosarul "Microsoft".
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, pe 14 aprilie, inlocuirea masurii arestului preventiv cu cel la domiciliu in ceea ce ii priveste cu Bica si pe Cocos, in dosarul "Bica 2", decizia fiind contestata de procurorii DNA. Mediafax.ro

targsor alina bica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005161 (s)