News Flash:

Alina Bica fata in fata cu judecatorii

31 Martie 2017
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica3
Alina BicaDorin CocosGheorghe Stelian si Sergiu Diacomatu sunt asteptati astazi in fata judecatorilor in dosarul retrocedarilor ilegale.

Fosta sefa a DIICOT este acuzata ca a luat spaga pentru a aproba abuziv o despagubire supraevaluata, de 89 de milioane euro, pentru un teren de 13 hectare din Bucuresti, in zona Plumbuita.

Alina Bica este judecata in al doilea dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au trimis-o in judecata, joi, in arest preventiv, pe Alina Mihaela Bica, la data faptelor secretar de stat si reprezentant al Ministerului Justitiei in cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, ulterior procuror sef al DIICOT, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si favorizarea faptuitorului.

alina bica dorin cocos gheorghe stelian sergiu diacomatu diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008672 (s)