News Flash:

Alin Petrache, seful COSR, anunta ca isi depune mandatul dupa Jocurile Olimpice de la Rio

15 August 2016
992 Vizualizari | 0 Comentarii
alin petrache
Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a anuntat intr-un comunicat publicat in miez de noapte pe site-ul institutiei pe care o conduce ca-si va depune mandatul dupa Jocurile Olimpice, anunta ProSport.
 Decizia lui pare a fi una de imagine. El a fost ales in 2014 pentru o perioada de doi ani, astfel ca mandatul lui se va incheia dupa Jocurile Olimpice de la Rio, cand COSR ar trebui sa orgnizeze alegeri la functiile de conducere pentru urmatorii patru ani, anunta ProSport.
”Dupa Jocurile Olimpice vom analiza in cadrul Adunarii Generale a COSR toata activitatea de pregatire a sportivilor, rezultatele obtinute de fiecare federatie, de fiecare sportiv si responsabilitatea ce revine fiecaruia, inclusiv factorilor de conducere, atat din cadrul COSR, cat si al federatiilor si cluburilor sportive. Toata aceasta analiza si masurile ce vor fi decise vor fi prezentate transparent, deschis, opiniei publice prin intermediul media.
In calitate de presedinte al COSR voi face ceea ce am anuntat inca de la inceputul anului, imi voi depune mandatul Adunarii Generale pentru ca analiza activitatii sa nu fie blocata de niciun considerent ierarhic. Acelasi lucru il voi cere vicepresedintilor COSR si tuturor membrilor Comitetului Executiv.” a anuntat Alin Petrache.
Cu aceasta ocazie, Alin Petrache a precizat ca a revenit in tara pentru o urgenta medicala, dar maine se va intoarce la Rio pentru a fi prezent alaturi de sportivii care mai au de concurat. Totodata, presedintele COSR si-a cerut scuze pentru echipamentul de o calitate indoilnica.
”Privitor la calitatea slaba, indoielnica a unora dintre echipamentele sportive ale Echipei Olimpice a Romaniei, imi cer scuze in numele meu personal si al COSR, atat sportivilor care au avut de suferit, cat si opiniei publice. La intoarcerea in tara, dupa Jocurile Olimpice, vom demara o ancheta interna in cadrul COSR pentru a stabili cine se face vinovat si care sunt masurile luate, sanctiunile aplicate. Toti cei vinovati vor plati, indiferent de locul pe care il ocupa. Vom informa neintarziat opinia publica de rezultatele anchetei. COSR va pune in continuare la dispozitia organelor Statului toate datele si informatiile solicitate in acest caz”, se arata in comunicatul postat de Alin Petrache pe site-ul COSR.
La Jocurile Olimpice de la Rio se prefigureaza cea mai slaba prestatie a Romaniei in ultimii 50 de ani! Bilantul de azi, cu o medalie de aur, una de argint si doua de bronz a fost inregistrat pentru ultima data la editia din 1952, desfasurata la Helsinki.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005182 (s)