News Flash:

Alimentele care asigura o viata sexuala mai buna

25 Septembrie 2016
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Din pacate, te vezi nevoit sa recunosti ca in dormitor lucrurile nu se intampla asa cum vezi in filme. Practic, actul sexual nu este chiar ceea ce-ti doresti si, de aceea, simti ca este necesar  sa-ti „condimentezi“ putin viata sexuala.


Include in alimentatia ta si a partenerului alimente care sunt recunoscute pentru faptul ca ajuta la cresterea apetitului sexual.


Iata ce alimente trebuie sa consumi ca sa ai parte de un sex senzational!



Varza de Bruxelles creste libidoul barbatilor


Varza de Bruxelles este o sursa bogata de indole-3- carbinol, substanta care reduce nivelul de estrogen din corp si creste libidoul barbatilor. Asa ca, aveti grija ca aceasta leguma sa nu lipseasca din dieta domnilor si s-ar putea sa aveti parte de un sex senzational.


Alege alimente care contin vitamina C


In urma unor studii de specialitate, s-a dovedit ca vitamina C creste libidoul feminin. Asa ca, daca vrei sa ai mai mult chef de sex, apleaza cu incredere la alimente care sunt o sursa bogata in vitamina C.


Alimentele bogate in vitamina C le sunt recomandate si domnilor. Acestia trebuie sa consume 250 de mg de vitamine C in fiecare zi. Astfel, isi imbunatatesc calitatea spermei.


In acest sens, ai grija sa nu lipseasca din dieta ta portocalele, grapefruitul si kiwi.


Vinul rosu te ajuta sa ai mai mult chef de amor


Un pahar de vin rosu inainte de un act sexual poate face minuni. S-a demonstrat ca femeile care consuma vin rosu se lubrifiaza mai usor decat cele care nu au acest obicei. In plus, si interesul pentru sex este mult mai mare dupa cateva guri de vin.


Si carnea rosie imbunatateste viata sexuala


Specialistii recomanda pentru prevenirea unor dereglari la nivel sexual sa se consume carne rosie.  Aceasta contine minerale si zinc care stopeaza productia unui hormon  care contribuie la aparitia unor astfel de probleme.


Faina de ovaz favorizeaza aparitia orgasmului


In cadrul unui studiu s-a ajut la concluzia ca, faina de ovaz are un rol esentia la aparitia unor orgasme mai puternice, atat la femei, cat si la barbati.


Pe de alta parte, este bine de stiut ca, ovazul contine un aminoacid care este folosit in tratarea problemelor de erectie si contribuie la o mai buna circulatie a sangelui din clitoris.


Rodiile te scapa de disfunctiile erectile


Specialistii recomanda un pahar de suc de rodie in fiecare zi persoanelor care se confrunta cu disfunctii erectile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)