News Flash:

Alimentele anti-cancer recomandate de celebrul dr. Oz

4 Septembrie 2018
812 Vizualizari | 0 Comentarii
calamar

Umanitatea este in asteptarea unui tratament revolutionar care sa duca la disparitia acestei cumplite afectiuni. Dar v-ati gandit vreodata ca de fiecare data cand faceti cumparaturile puteti achizitiona alimente anticancer? Celebrul dr. Oz ofera cateva sfaturi pentru prevenirea celei mai cumplite dintre bolile acestui secol.

- Lactate: branza Jarlsburg, Gouda, Emmenthal.

Anumite sortimente de branza combat cancerul. Branza Jarlsberg este o branza dulceaga si o textura untoasa. Elementul activ impotriva cancerului este menachinona, o forma a vitaminei K - produsa de bacteria cu care se obtine branza. S-a efectuat un studiu pe 11000 de europeni si s-a demonstrat ca 2 felii de astfel de branza scad riscul dezvoltarii cancerului pulmonar cu 62%.
 

- Legume si fructe

Pe lista dr. Oz se gasesc plante cu frunzele verzi (ex.: rucola), varza de Bruxelles, rosii, sfecla, morcovii, cartofii dulci, dovleacul, broccoli, ceapa, praz, ceapa esalota, ciuperci, linte, ardei gras, spanac, portocale, grapefruit, mandarine, lamaie, lime, mere, afine, caise, rodii, mango, prune.

Afinele si banane.

- Mandarinele sau clementinele

- Cereale integrale: ovaz, seminte de in, quinoa.

- Peste si fructe de mare: calamarul, macroul, somonul si tonul.

- Ierburi si condimente: curcuma, ghimbir, scortisoara, rozmarin, curry, arpagic, usturoi, busuioc.

- Nuci, seminte, uleiuri: nuci pecan, nuci, migdale, alune, seminte/ ulei din seminte de in, ulei de masline, ulei de canepa.

- Desert: Ciocolata neagra

- Bauturi: ceai verde, vin rosu.

- Dovleacul

Dintre mancarurile congelate ce ajuta la prevenirea cancerului, dr. Oz evidentiaza dovleacul: el ne ajuta in prevenirea limfomului non-Hodgkin. Cancerul apare in sistemul limfatic, tumora dezvoltandu-se in noduli limfatici. Dar nodulii se afla in tot corpul si ne e greu sa distrugem tumora. Dovleacul contine doua elemente active in contracararea cancerului; astfel, o cana de dovleac gatit, de 2 ori pe saptamana, reduce riscul acestui cancer cu 28%.
 


dovleacul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006632 (s)