News Flash:

Alimente care pot sa iti faca rau dar pe care majoritatea oamenilor le consuma

12 Iunie 2018
1240 Vizualizari | 5 Comentarii
cartofi aurii

Ambalajul este de multe ori inselator, iar sub aspectul placut si imbietor, multe alimente ascund toxine extrem de periculoase. in cantitati mici ele nu fac prea mult rau, insa consumate in exces pot sa iti afecteze sanatatea.

Carnea gatita in sange

Specialistii recomanda ca orice friptura sa fie gatita la cel putin 160 °, pentru a distruge bacteriile responsabile de E.coli sau salmonela.

Samburii fructelor

Merele si perele au samburi plini de anumite substante care, odata ighitite, se transforma in acid cianhidric. Pentru a-si desface otrava insa, samburii trebuie sa fie pisati foarte bine. in general, un mar are in medie opt samburi. Abia dupa consumul a 25 de mere cu tot cu samburi pe parcursul unei zile, acestia pot deveni un motiv de ingrijorare. si samburii din cirese contin acelasi acid, la fel ca si caisele si piersicile.

Cartofii

Cartofii pot produce solanina, in functie de modul in care sunt cultivati, un pesticid natural extrem de toxic pentru oameni. Acest compus de regaseste in cartofii care incep sa inverzeasca, in special dupa ce incep sa incolteasca. Intoxicatia cu solanina poate da stari de voma si doar in cazuri rare stop cardio-respirator.

Rubarba

Frunzele rubarbei contin acid oxalic, care contribuie la formarea pietrelor la rinichi. Cantitatea fatala este de aproximativ 5 kilograme, insa nu te gandi ca daca vei manca mai putin esti mai ferit, chiar si o cantitate mica poate sa iti puna sanatatea in pericol.

Mierea cruda

Daca nu trece prin procesul de pasteurizare, care omoara toxinele, mierea cruda contine o substanta periculoasa ce produce ameteli, slabiciune, transpiratie excesiva  sau greata.

sursa: clickpoftabuna.ro 


samburii fructelor cartofii rubarba mierea cruda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

zithromax pill  | #51048
zithromax indication buy zithromax without prescription zithromax uses treatments
cialis price  | #51953
cialis tablets  | #52026
can i take cialis with daxpoteine  | #52094
Segree  | #52673
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005764 (s)