News Flash:

Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu vor primi stele pe Aleea Celebritatilor

26 Mai 2015
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel
Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu vor primi, sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.

Primaria Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Teatrul Metropolis si Cocor va invita sambata, 30 mai 2015, ora 11:00, in Piata Timpului, in prezenta lui Sorin Oprescu, la ceremonia omagiala de decernare a stelelor pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului a artistilor Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu.

De asemenea, cu acest prilej, se va oferi o stea, in memoriam, actorului si regizorului Sergiu Nicolaescu.

Proiectul "Aleea Celebritatilor" se reia la initiativa domnului lui Sorin Oprescu, iar decernarea stelelor se va face in prezenta colegilor, prietenilor si a rudelor artistilor.

"Suntem onorati sa sustinem in continuare proiectul Aleea Celebritatilor, sa sustinem arta si cultura romaneasca, alaturi de Teatrul Metropolis si Primaria Municipiului Bucuresti. In luna mai vom omagia trei mari artisti ai scenei si filmului: Alexandru Arsirel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu (postum). Pentru harul si devotamentul lor, pentru memorabilele roluri, le multumim," declara Daniel Stoica, actionar Cocor.

In cadrul evenimentului, actorii vor primi cate o stea de aur din partea Casei de Bijuterii Sabion, bijutierul oficial al evenimentului.

sorin oprescu alexandru arsinel ion dichiseanu sergiu nicolaescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006142 (s)