News Flash:

Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, Monica Niculescu a parasit turneul in primul tur

25 Mai 2015
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
dulgheru
Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 51 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Dulgheru a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-1, dupa o ora si 17 minute, pe Nicole Gibbs (SUA), pozitia 98 in ierarhia mondiala.
In turul doi, Alexandra Dulgheru o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Alize Cornet (Franta), cap de serie numarul 29 si locul 29 WTA, si Roberta Vinci (Italia), pozitia 38 in clasamentul mondial.
Pentru calificarea in turul doi la Roland Garros, Alexandra Dulgheru va primi 70 de puncte WTA si un cec in valoare de 50.000 de euro.
Cea mai buna performanta pentru Dulgheru la French Open a fost in 2010, cand ea a ajuns in turul al treilea.
Tot astazi vor mai evolua in runda inaugurala de la Roland Garros, Irina-Camelia Begu si Cristina-Andreea Mitu, in timp ce Simona Halep a acces, duminica, in turul doi. Monica Niculescu a fost eliminata, luni, in primul tur de la French Open.
Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 67 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-2, de Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul 8 si pozitia a opta in ierarhia mondiala, in primul tur al turneului de la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Suarez Navarro s-a impus dupa o ora si 20 de minute.
Pentru participarea la Roland Garros, Niculescu va primi 10 puncte WTA si un cec in valoare de 27.000 de dolari.
Tot astazi, vor mai evolua, in runda inaugurala de la Roland Garros, Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu si Cristina-Andreea Mitu, in timp ce Simona Halep a acces, duminica, in turul doi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004727 (s)