News Flash:

ALERTA! Un ingredient folosit de gospodine pentru prajituri este TOXIC!

22 Decembrie 2015
848 Vizualizari | Comentarii
bucatarese
Specialistii de la Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania au descoperit ca un ingredient pe care multe gospodine il folosesc la prajituri este foarte TOXIC. 
Este vorba despre banala coaja de lamaie. Aceste citrice importate din Spania 
au fost tratate cu pesticide extrem de toxice. Mai mult decat atat, pentru ca efectul pesticidelor sa se mentina o perioada mare de timp s-au folosit si doi aditivi E 903 si E 904, respectiv ceara de carnauba (folosita pentru ceruirea fructelor) si shellacul, un agent glazurant obtinut din anumite specii de insecte. Substantele de care vorbim afecteaza organismul. Mai exact, sistemul nervos central, ficatul si rinichii. 

Recomandarea specialistilor este sa spalati lamaile pe care le cumparati sau sa renuntati sa mai puneti in prajituri coaja de lamaie. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1087 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030237 (s)