News Flash:

ALERTA METEO: Vremea se raceste, iar pe arii extinse va ploua

28 Septembrie 2015
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
ploua2
Meteorologii au emis, duminica, o informare meteo pentru ploi, valabila pana luni, la ora 12.00, pe arii extinse din tara. Potrivit ANM, luni, vremea va deveni mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, iar cele minime, intre 5 grade in estul Transilvaniei si 16 grade pe litoral.
In cursul zilei de luni, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in sudul si centrul tarii si local in celelalte regiuni. Izolat, cantitatile de apa vor mai depasi 15...20 l/mp. La munte, la peste 1800 m, in special in nordul Carpatilor Orientali, noaptea, precipitatiile pot fi si sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare indeosebi in regiunile estice si sud-estice si la munte.
LA BUCURESTI:
Valorile termice vor scadea semnificativ fata de ziua anterioara, astfel ca vremea va deveni mai rece decat in mod normal pentru sfarsitul lunii septembrie. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 10...11 grade.
IN TARA:
Marti, valorile termice vor continua sa scada usor, astfel incat vremea va fi rece pentru sfarsitul lunii septembrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 12 si 18 grade, iar cele minime intre 3 grade in depresiuni si 14 grade pe litoral. Cerul va fi temporar noros. Va ploua local, in cursul zilei in regiunile vestice, sudice si izolat in rest, iar noaptea mai ales in est si sud-est. La munte, la peste 1800 m, in special in nordul Carpatilor Orientali, trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de ninsoare. Vantul va continua sa prezinte intensificari temporare in regiunile estice si la munte si va sufla slab si moderat in rest.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004643 (s)