News Flash:

ALERTA METEO: Un nou cod galben de ninsori, inghet si bruma

21 Aprilie 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
viscol2
Agentia Nationala de Meteorologie a anuntat, cu putin timp in urma, o noua avertitaze de cod galben de vreme rea. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori si strat de zapada, pentru intervalul 21 aprilie, ora 9 - 21 aprilie, oa 14. In intervalul mentionat, vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice, unde viteza la rafala va atinge 55...65 km/h, precum si la munte, unde se vor depasi 70 km/h, iar zapada va fi spulberata.

In Moldova si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali va continua sa ninga si se va depune strat de zapada, iar in nord-estul Munteniei si nordul Dobrogei vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Pe arii restranse se vor cumula cantitati de precipitatii de 15…20 l/mp.

O a doua averitizare meteo a fost emisa pentru intervalul 21 aprilie, ora 9 - 22 aprilie, ora 9, cand se vor inregistra fenomene precum bruma si inghet la sol, vreme deosebit de rece.
Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada in toate regiunile. In noaptea de vineri spre sambata (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative, se va produce bruma in cea mai mare parte a tarii si, local, inghet la sol.

agentia nationala meteorologie moldova carpatilor meridionali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006716 (s)