News Flash:

ALERTA METEO: Ploi, ninsori si viscol, pana miercuri

21 Februarie 2017
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
galben cod
Meteorologii au emis o informare meteo de ploininsori si viscol, valabila pana miercuri, la ora 10


Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo, valabila de marti, de la ora 5, pana miercuri, la ora 10. In intervalul mentionat, in vestul, nord-vestul si centrul tarii, precum si la munte, vor fi precipitatii moderate cantitativ si se vor cumula local 10-15 l/mp si pe arii restranse peste 25 l/mp.
La munte si in Maramures vor predomina ninsorile si, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, in Muntii Apuseni si la altitudini mari in Carpatii Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zapada. In Crisana si Transilvania se vor semnala precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei.


Temporar vantul va avea intensificari in zona de munte, cu viteze de 50-60 km/h, iar pe creste rafalele vor depasi 70-80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.


Meteorologii au mai spus ca intensificari ale vantului se vor semnala si in restul teritoriului, local si temporar cu viteze de 50-60 km/h. De asemenea, pe parcursul zilei de luni, 20 februarie, pe arii restranse va fi polei si, local, in regiunile estice, centrale si la munte va mai ninge, in general slab cantitativ.

meteorologii meteo ploi ninsori viscol miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005914 (s)