News Flash:

Alerta meteo de ninsori si vant puternic la munte. Va ninge slab si in nord-vestul si centrul tarii

20 Noiembrie 2017
911 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de ninsori si vant puternic pentru zonele montane, valabila de marti 21 noiembrie, de la ora 03.00, pana miercuri, 22 noiembrie, la ora 18.00. Meteorologii avertizeaza ca va ninge slab si in nord-vestul si centrul tarii.
Se vor inregistra ninsori moderate cantitativ si intensificari ale vantului la munte, lapovita si ninsori in nord-vest si centru.

Meteorologii avertizeaza ca la munte va ninge moderat cantitativ si local se va depune un strat mai consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 km/h, viscolind ninsoarea si spulberand zapada.

In nord-vestul si centrul tarii vor predomina ninsorile, in general slabe cantitativ, cu precadere in cursul zilei de marti si in noaptea de marti spre miercuri.
La munte, in special la altitudini de peste 1.700 metri, vantul va avea intensificari in dupa-amiaza zilei de luni si in prima parte a noptii de luni spre marti, cu rafale de peste 90-100 km/h.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006901 (s)