News Flash:

ALERTA METEO! COD GALBEN de ploi torentiale in aproape toata tara pana la ora 23.00. Care sunt judetele afectate I HARTA

22 Iunie 2018
687 Vizualizari | 0 Comentarii
cod

O atentionare cod galben de ploi torentiale pentru aproape toata tara a intrat in vigoare, vineri, dimineata la ora 6.00, fiind valabila pana la ora23.00. Se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi si 40-50 l/mp, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Meteorologii avertizeaza ca vineri vor fi averse torentiale, vijelii, descarcari electrice si izolat grindina la inceput in Banat, Crisana si Maramures, apoi in Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei si in nordul Munteniei.

In intervale scurte de timp, se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi frecvent 20-25 l/mp si pe arii restranse 40-50 l/mp.

Tot vineri, la ora 16.00, va intra in vigoare si o informare meteorologica de vreme rea, ca va expira sambata dimineata. Meteorologii avertizeaza ca in Muntenia, Dobrogea si sud-estul Moldovei vor fi perioade scurte de timp in care local instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata si se va manifesta prin intensificari puternice ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice, averse torentiale si grindina. Pe arii restranse vor fi cantitati de apa de peste 25-35 l/mp. Pe parcursul noptii de vineri spre sambata, va continua sa ploua local insemnat cantitativ si in centru si nord-est.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005581 (s)