News Flash:

ALERTA MAXIMA pe Otopeni! Un avion al KLM cu 298 de pasageri la bord si o aeronava Scandinavian Airlines au aterizat de urgenta, la doua ore distanta. Starea calatorilor

18 Iulie 2017
994 Vizualizari | 0 Comentarii
klm asia
O aeronava Airbus, apartinand companiei KLM, care efectua cursa Kuweit City – Amsterdam, a aterizat de urgenta la ora 07.55 pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, din motive tehnice, la bord aflandu-se 298 de pasageri, potrivit CNAB. Mai tarzu, la ora 10.13, un avion Scandinavian Airlines a aterizat pe Otopeni din cauza unei urgente medicale.
O aeronava Airbus a companiei Scandinavian Airlines, care efectua cursa Copenhaga – Rodos, a aterizat de urgenta la ora 10.13 pe aeroportul international Henri Coanda Bucuresti, din motive medicale, avand la bord un pasager cu probleme respiratorii, potrivit CNAB.
"Astazi, 18 iulie 2017, o aeronava Airbus A321, apartinand companiei Scandinavian Airlines, care efectua cursa SAS 7429 Copenhaga – Rodos, a solicitat, la ora 10.00, aterizarea de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, din motive medicale – un pasager cu probleme respiratorii si tensiune scazuta", se arata in comunicatul aeroportului.
Dupa aterizarea pe Aeroportul Henri Coanda, la ora 10.13, la bordul aeronavei a urcat echipajul medical al AIHCB, care a reusit sa stabilizeze pasagerul. Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coanda nu a fost afectat de acest incident, desfasurandu-se in conditii normale.
Tot "astazi, 18 iulie 2017, o aeronava Airbus A330, apartinand companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City – Amsterdam, a solicitat, la ora 07.39, aterizarea de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, din motive tehnice – consum crescut de ulei la unul dintre motoare", a anuntat anterior Compania Natioanala Aeroporturi Bucuresti.
CNAB a precizat ca pe Aeroportul Henri Coanda s-a format dispozitivul de urgenta, conform procedurilor standard.
"Aeronava a aterizat in siguranta, la ora 07.55. La bord se aflau 298 de pasageri si echipajul. Pasagerii urmeaza sa fie debarcati pe Aeroportul Henri Coanda. Compania aeriana urmeaza sa ia decizia cu privire la continuarea zborului", potrivit CNAB.
Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coanda se desfasoara in conditii normale, asigura CNAB.

klm cnab
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005346 (s)