News Flash:

ALERTA in vestul tarii! Zeci de persoane au fost afectate de un virus neidentificat

23 Octombrie 2015
2047 Vizualizari | 0 Comentarii
medic de familie2
In ultimele trei zile, zeci de persoane au ajuns la spital cu afectiuni digestive, in orasul Sebis. Autoritatile nu au reusit sa identifice cauza imbolnavirilor, dar suspecteaza ca este vorba despre un virus, deocamdata neidentificat, care se transmite prin aer. 
Duminica au fost inregistrate primele cazuri, la Spitalul Orasenesc Sebis prezentandu-se, pe rand, 15 persoane, copii si adulti, cu stari de greata, voma si diaree. Alte 25 de persoane s-au prezentat luni cu aceleasi simptome, unii copii plecand de la scoala direct la spital. In cursul zilei de marti, pana la pranz, au mai fost inregistrate opt cazuri, scrie ziuadevest.ro.
Directorul adjunct al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Arad, Dana Negru, a declarat, marti, ca investigatiile declansate la Sebis nu au evidentiat infectii cu rotavirus, adenovirus sau alte virusuri comune care provoaca astfel de afectiuni digestive, anunta actualnews.ro.
"In urma analizelor nu a reiesit nimic din ce am fi putut identifica. Nu stim in acest moment cu ce ne confruntam, dar, dupa simptomatologie, credem ca este vorba de un virus care se poate transmite pe cale aerogena", a explicat Dana Negru.

sebis dana negru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006395 (s)