News Flash:

ALERTA cu bomba intr-un avion care zbura de la Madrid spre Sao Paulo

15 Decembrie 2015
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Malaysia Airlines 2
Un avion al companiei braziliene Tam Airlines, care efectua o cursa intre Madrid si Sao Paulo, a revenit luni noaptea pe aeroportul Barajas din capitala Spaniei, din cauza unei amenintari cu bomba anuntate de autoritatile spaniole, a informat compania pe Twitter, transmite Huffington Post.
Aeronava, care efectua cursa JJ8065, se afla in spatiul aerian al Marocului, dupa aproximativ doua ore si jumatate de zbor, cand a primit ordin sa revina pe aeroportul din Madrid, fiind escortata de un avion de vanatoare Eurofighter cu baza in Albacete.
Aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas a inchis temporar pistele de aterizare pana ce avionul de pasageri a fost evacuat fara incidente.
Aeronava de tip Boeing 777-32W decolase de pe aeroportul din Madrid in jurul orei locale 21.20 (22.20, ora Romaniei) si tocmai trecuse de Casablanca atunci cand a fost intoarsa din drum, relateaza Reuters in pagina online.
Avionul era programat initial sa aterizeze pe aeroportul Guarulhos din Sao Paulo marti dimineata, la ora locala 5.25 (9.25, ora Romaniei).
Compania aeriana Tam Airlines, o unitate a LATAM Airlines Group SA, a precizat ca coopereaza cu autoritatile in acest caz, fara a oferi alte informatii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010343 (s)