News Flash:

ALERTA ANM: Informarea meteo de vreme ploioasa si rece a fost prelungita pana vineri dimineata, la nivelul intregii tari

6 Octombrie 2016
928 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare 1
Meteorologii au prelungit, joi, informarea de ploi, ninsori la munte, temperaturi scazute si bruma pana in dimineata zilei de vineri, la nivelul intregii tari.


Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in intervalul 6 octombrie, ora 10:30 — 7 octombrie, ora 10:00, in Maramures, Crisana, precum si in nord-vestul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, iar cantitatile de apa vor depasi local 15 litri/metrul patrat si, izolat, 25 — 30 l/mp.


De asemenea, in zona de munte vor predomina ninsorile si, in special in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, se va depune strat nou de zapada.


Temporar vantul va avea intensificari in nord-vestul teritoriului, dar mai ales la munte, unde vitezele la rafala vor atinge 65 — 70 kilometri/ora.


ANM mentioneaza ca vremea se va mentine deosebit de rece in special in regiunile intra-carpatice, iar temperaturile minime vor fi negative local in Transilvania si pe arii restranse in Moldova, nordul Olteniei si al Munteniei, unde se va produce bruma.


Totodata, incepand din seara zilei de vineri, 7 octombrie, si pana in dupa-amiaza zilei de sambata, 8 octombrie, ploile se vor extinde treptat si vor cuprinde regiunile din jumatatea de sud-est a teritoriului, unde cantitatile de apa vor fi insemnate.


In functie de evolutia meteorologica, ANM va actualiza informarea emisa joi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005751 (s)