News Flash:

ALERTA ANM: Cod PORTOCALIU, emis pentru Constanta si Tulcea. Peste 24 de ore de ploi torentiale la mare. Aproape toata tara, sub cod galben

24 Iulie 2018
853 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1 1

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat marti avertizarile meteo emise anterior, judetele Constanta si Tulcea intrand sub cod portocaliu de ploi abundente, pana miercuri seara. Alte 36 de judete se afla sub cod galben de ploi puternice.
Incepand de marti de la ora 11 si pana miercuri la ora 21, 36 de judete se afla sub cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa.

Indeosebi in regiunile estice, sud-estice si in toate zonele de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse local torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului caree vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina.

Prin acumulare sau in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de peste 25 l/mp si pe arii restranse 40-50 l/mp.
De asemenea, incepand de marti, ora 17.00, pana miercuri la ora 21, judetele Constanta si Tulcea intra sub cod portocaliu de ploi abundente.

Conform meteorologilor, in Dobrogea vor fi intervale de timp in care va ploua abundent si se vor acumula local cantitati de apa de 40 - 50 l/mp si izolat 70 -80 l/mp.

Singurele judete nevizate de avertizari sunt Dolj, Olt si Teleorman.


constanta tulcea cod portocaliu ploi abundente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006820 (s)