News Flash:

ALERTA ANM: 21 judete si Capitala, sub Cod Galben de canicula pana vineri

2 Septembrie 2015
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula cod
Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana vineri atentionarea Cod Galben de canicula valabila pentru 21 de judete si municipiul Bucuresti.
Potrivit meteorologilor, joi, 3 septembrie si vineri 4 septembrie, vremea se va mentine caniculara in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, precum si in sudul si centrul Moldovei, unde se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 35 si 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. In restul teritoriului doar izolat vor mai fi temperaturi maxime in jurul a 35 de grade si se va atinge pragul de disconfort termic.
Judetele care raman sub Cod Galben de canicula sunt Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Iasi si municipiul Bucuresti.
Miercuri, 11 judete se afla sub Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic in timp ce pentru restul tarii se mentine Codul Galben.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009284 (s)