News Flash:

Alegerile de duminica suspenda cursurile la Timisoara

31 Octombrie 2014
785 Vizualizari | 1 Comentarii
Pregatirile pentru alegerile prezidentiale, care vor avea loc duminica, sunt in toi. Din moment ce multe dintre sectiile de vot sunt localizate in scoli, unii elevi  au fost sfatuiti sa nu mai vina vineri la scoala, pentru ca se pregatesc aceste spatii. Orele se suspenda doar cu aprobarea Inspectoratului Scolar Judetean Timis.
Unitatile de invatamant din Timis au primit o circulara care notifica directorii sa trimita o adresa catre Inspectoratul Scolar in legatura cu suspendarea orelor si cu perioada in care acestea vor fi recuperate, scrie tion.ro.
„Am primit patru adrese – una este de la Logos, care suspenda doar la cinci clase de invatamant primar, pentru ca au patru sectii de votare, au inclusiv planul de recuperare, alta de la Iecea Mare – o singura clasa de-a doua se suspenda si Scoala Primara Ictar Budint, unde este sectie de votare si nu au decat o singura clasa. A trimis si Liceul Nikolau Lenau, pentru suspendarea cursurilor la clasele primare din locatia din Piata Unirii. Pot suspenda orele doar cu aprobarea inspectoratului. Suspendarea cursurilor se face la cererea directorului, dupa ce se consulta sindicatele, cu aprobarea inspectorului scolar general. Suspendarea unor astfel de cursuri este urmata de masuri privind parcurgerea integrala a programei scolare pana la sfarsitul semestrului”, spune Aura Danielescu, inspector scolar general de Timis.
S-au suspendat orele vineri, de dimineata, si la Liceul Nikolaus Lenau, dar aici s-a facut acest gest mai degraba din cauza lucrarilor de reabilitare, din ce spune directorul Elena Wolf.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Lili  | #54
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: enache_lili2014@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 23 queries | Mysql time :0.044537 (s)