News Flash:

ALEGERI PREZIDENTIALE, turul II - Klaus Iohannis a votat pentru o ”Romanie a respectului, a prosperitatii, o Romanie puternica”

16 Noiembrie 2014
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus iohanis
Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a votat, duminica, la Sibiu, ”pentru o Romanie a respectului, a prosperitatii, o Romanie puternica”, el spunand ca are emotii si ca spera ”sa fie o zi frumoasa pentru toti”.
Klaus Iohannis a votat la Scoala nr. 4 din Sibiu, unde a venit impreuna cu sotia sa, Carmen. Candidatul ACL la Presedintie a fost asteptat, la sectia de votare, de aproximativ o suta de oameni, care l-au aplaudat, i-au scandat numele si au strigat ”Ura”.
”Astazi am votat pentru o Romanie a respectului, a prosperitatii, o Romanie puternica. Am si azi emotii, recunosc. Sper sa fie o zi frumoasa pentru noi toti”, a spus Iohannis, mentionind ca inainte de a veni la vot a fost la biserica.
Intrebat daca considera ca va fi o prezenta la urne mai mare decat in turul intai, Iohannis a raspuns "Da, azi vin mai multi. Datele de prezenta arata o prezenta mai numeroasa decat data trecuta. Se vede ca in disapora este o prezenta foarte mare. Am semnale deja ca la foarte multe sectii de votare din diaspora e foarte, foarte multa lume care asteapta sa voteze. Sper sa nu se repete situatia de data trecuta”. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007580 (s)