News Flash:

ALEGERI PREZIDENTIALE: A inceput campania electorala

3 Octombrie 2014
524 Vizualizari | 0 Comentarii
Campania electorala pentru primul tur al prezidentialelor din 2 noiembrie a inceput vineri, 3 octombrie, la ora 00.00, va dura 30 de zile si se va incheia sambata, 1 noiembrie, la ora 7.00. In aceasta perioada, candidatii pot face propaganda prin mitinguri, afisaj, presa, cu respectarea unor reguli.
Potrivit Legii 370/2004 pentru alegerea presedintelui Romaniei, in campania electorala, candidatii si, dupa caz, partidele, aliantele politice sau electorale care i-au propus, precum si cetatenii au dreptul sa isi exprime opiniile in mod liber si fara nicio discriminare, prin mitinguri, adunari, marsuri, precum si prin intermediul mass-media.
Contestatiile cu privire la impiedicarea unui partid sau a unei formatiuni politice ori a unui candidat de a-si desfasura campania electorala in conditiile legii se solutioneaza de Curtea Constitutionala, cu votul majoritatii judecatorilor, in termen de cel mult 48 de ore de la inregistrarea lor.
Organizarea mitingurilor, adunarilor si marsurilor se poate face numai cu autorizarile prevazute de legislatia in vigoare.

campania electorala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 23 queries | Mysql time :0.040661 (s)