News Flash:

Alege cel mai bun studio de videochat din Romania si te vei bucura de aceste beneficii unice

30 Noiembrie 2018
4686 Vizualizari | 0 Comentarii

In societatea in care traim se incurajeaza tot mai mult diversitatea, explorarea personala, libertatea de exprimare si acceptarea diferitelor puncte de vedere. Lumea devine tot mai deschisa in conceptii si mentalitatile se schimba in bine. Tocmai de aceea nu este de mirare faptul ca industria videochatului ia amploare pe zi ce trece. Iar sumele mari pe care un model de videochat le castiga nu sunt un secret pentru nimeni.

Acum ai posibilitatea de a iti implini toate dorintele, de a obtine acea independenta financiara mult visata si de a-ti asigura tie, dar si familiei tale un trai mai mult decat decent in conditii perfect legale, deoarece cel mai mare studio videochat din Romania face angajari.

Iata ce beneficii unice vei avea daca alegi sa faci parte din marea familie Studio 20:

  1. Castiguri semnificative

Stim ca toate studiourile de videochat promit castiguri de mii de euro pe luna si atunci este destul de greu sa ai incredere in anunturile de angajare, insa, la Studio 20 te vei convinge cu ochii tai ca promisiunile sunt onorate de fiecare data.

Pentru a te convinge de veridicitatea acestor informatii, poti solicita dovada incasarilor fabuloase ale modelelor noastre de top oricand doresti, la interviu sau dupa ce te angajezi la acest studio de videochat.

Inca din prima luna, vei putea castiga minimum 1.000 de dolari, iar ulterior, dupa ce vei prinde experienta, vei ajunge la castiguri intre 3.000 si 5.000 de dolari lunar. Desigur, daca esti dedicata si perseverenta, vei putea castiga chiar si 10.000 de dolari pe luna. Totul depinde doar de tine si de ambitia ta de a reusi!

  1. Suport financiar

Atunci cand iti incepi cariera la acest studio de videochat, vei avea nevoie de o garderoba si o trusa de make-up. Studio 20 se va consulta cu tine si cu un specialist in domeniu si va cumpara produsele necesare pentru tine.

De asemenea, daca vrei sa-ti implinesti visul de a avea o casa si o masina, fara a te indatora bancilor pe zeci de ani, dupa 6 luni de activitate la acest studio de videochat poti solicita un credit chiar de la compania noastra.

  1. Asigurare medicala si stomatologica

Studio 20 este primul studio din lume care ofera modelelor sale, pe langa un contract legal de artist-interpret, un bonus permanent si absolut neconditionat: asigurare medicala si stomatologica valabila in peste 100 de centre din intreaga tara.

In acest fel, cel mai bun studio de videochat din Romania vine in sprijinul intregii echipe intr-un mod cat mai eficient, cu beneficii medicale destinate atat preventiei, cat si tratamentului, in functie de caz. Astfel, toate modelele Studio 20 beneficiaza de acest abonament inca din prima zi de activitate, fara a avea vreo retinere din comisioane sau alte conditii similare.

  1. 100% confidentialitate

Semnand un contract de artist-interpret la cel mai bun studio de videochat din lume, confidentialitatea ta este 100% garantata. Iti vei alege un nickname,  pe care il vei folosi in activitatea de zi cu zi, iar numele tau real nu va fi dezvaluit nimanui. Tu vei putea opta daca le vei spune celor dragi cu ce te ocupi sau nu. Spre deosebire de videochatul de acasa, la cel mai bun studio de videochat din Romania, Studio 20, vei fi in deplina siguranta.

  1. Program flexibil

Poti lucra, in functie de preferinte, in ture de dimineata, de dupa amiaza sau de noapte. Important este ca, la sfarsitul fiecarei saptamani, sa acumulezi minimum 40 de ore petrecute online. Avand in vedere ca programul tau de lucru este flexibil, iti poti alege ture diferite de la o saptamana la alta, pentru a avea timp si pentru hobby-urile tale.

 

 

Galerie Foto

videochat_studio20
castiguri semnificative suport financiar program flexibil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008091 (s)