News Flash:

Alcoolemie record la un biciclist: 4,35 mg/l alcool pur in aerul expirat/ Politia: "Norocul lui ca a fost descoperit in timp util "

11 August 2018
846 Vizualizari | 0 Comentarii
biciclisti in centru

Reprezentantii Politiei Romane au anuntat, pe Facebook, ca un biciclist din Dambovita a stabilit o alcoolemie record, respectiv 4,35 mg/l alcool pur in aerul expirat.
"Recordul anului, pe bicicleta…4,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. Aceasta este valoarea cu care a fost inregistrat, aseara, un biciclist, din Dambovita, pe drumurile publice", a transmis Politia Romana, pe pagina de Facebook a institutiei.

Politistii arata ca, pe langa faptul ca avea o alcoolemie "la care multi oameni ar fi deja in coma alcoolica", biciclistul nu era nici echipat corespunzator circulatiei pe timp de noapte.

"Poate el crede ca a avut ghinion pentru ca a fost sanctionat, insa norocul lui si al celorlalti participanti la trafic a fost ca politistii l-au descoperit in timp util si toata lumea a ajuns in siguranta acasa. Caldura cere hidratare, iar hidratarea se face cu apa", potrivit IGPR.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005904 (s)