News Flash:

Ajutoare din Elvetia la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara

28 Septembrie 2014
661 Vizualizari | 0 Comentarii
Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara
La Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara a sosit cel de-al doilea transport de ajutoare din Elvetia. De aceasta data, elvetienii au adus produse in valoare de 18.000 de euro.
De data aceasta, elvetienii de la fundatia caritabila „Oesteuropahilfe – Internationales Hilfswerk –Triumph des Herzen” au adus 5 tone de material de pansat (fese, comprese, bandaje elastice), o masa de operatie, carucioare de transportat pacientii, canapele de consultatii, stative de perfuzie, toate in valoare de 18.000 euro.
Prima donatie a elvetienilor catre Institutul de Boli Cardiovasculare a venit in 12 septembrie, cand au fost aduse 60 de noptiere pentru paturi mobile. Cu aceste donatii se vor dota saloanele din cladirea noua a Institutului si Unitatea de Coronarieni, scrie Tion.ro.
„Pentru toata prietenia si ajutorul acordat le multumim si ii asiguram de pretuirea noastra si de faptul ca aceste donatii vor fi folosite pentru pacientii cardiovasculari ce au nevoie de ajutorul nostru”, spune prof. dr. Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1050 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037703 (s)