News Flash:

Ajuta la slabit - Semintele de in ”topesc” rapid depozitele de grasime in exces

14 Ianuarie 2018
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
in

Cu doar cativa lei pe zi ne putem proteja organismul de zeci de afectiuni de sanatate, care ne pot costa si viata. Stiinta confirma proprietatile terapeutice ale unui superaliment care costa doar cativa lei pe zi si cu care putem tine la distanta afectiunile ce ne pot ameninta viata.

Este vorba despre semintele de in, care au un potential nutritiv si medicinal in acelasi timp. Semintele de in, uimitoare pentru sanatate Semintele de in sunt una din cele mai bogate surse vegetale de Omega 3, mai exact, acid alfa linoleic, care ajuta in procesul de slabire.

Totodata, acest antioxidant este cunoscut pentru efectele benefice asupra inimii, sistemului osos si tensiunii arteriale. Un alt aspect unic al semintelor de in consta in faptul ca reprezinta sursa numarul 1 de lignin (de 7 ori mai mult decat semintele de susan). Ligninul este un polifenol care impiedica imbatranirea prematura, ajuta echilibrul hormonal si sanatatea celulara, sustinand cresterea bacteriilor prietenoase in stomac.

Pe langa acestea, semintele de in sunt o sursa generoasa de vitamina B6, fier, potasiu, cupru si zinc, ceea ce le claseaza printre cele mai nutritive alimente de pe planeta. Cu ele se poate prepara si o infuzie, cu rezultate rapide si variate, manifestate la scurt timp de la inceperea tratamentului.

Ingrediente: 3 linguri cu seminte de in; 1 litru de apa

Mod de preparare: Infuzia se prepara intotdeauna seara, pentru a putea fi consumata in urmatoarea zi.

Puneti cele 3 linguri de seminte de in  intr-un vas, iar peste ele turnati apa clocotita. Acoperiti recipientul, inveliti-l cu un prosop mai gros/calduros (sau pastrati-l ȋn termos) si lasati amestecul sa stea peste noapte. Dimineata, strecurati lichidul. Veti obtine un mucilagiu, extrem de benefic pentru sanatate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005261 (s)